Selecteer een pagina

Over Chantal Creations

Over Chantal

Creatief bezig zijn is altijd al een van mijn grote hobby’s geweest. Als klein kind was ik al bezig met knutselen, tekenen, kaarten maken e.d.

Toen ik eindelijk mijn opleiding mocht gaan kiezen was het dus niet zo moeilijk, het werd Media Vormgeving, hier kon ik mijn creativiteit in kwijt en leerde ik ook nog eens veel bij!

Na de opleiding Media Vormgeving en het behalen van mijn diploma Grafische Vormgeving, wilde ik natuurlijk graag verder in deze branche, want naast creatief bezig zijn, vind ik mensen helpen ook super!

Ik heb altijd al het idee gehad om na mijn opleiding mijn eigen bedrijf te starten, dus ben ik in November 2017 ‘Chantal Creations – Grafisch Vormgever’ begonnen.

DIT DOET CHANTAL CREATIONS

Logo/Huisstijl

Bij het opstarten van je bedrijf is een logo/ huisstijl belangrijk om de identiteit van je bedrijf naar buiten te brengen. Het is dan ook belangrijk dat er een logo/huisstijl wordt ontworpen dat bij jou bedrijf maar ook bij jou persoonlijk past.

Daarom gaat Chantal Creations altijd uit van de persoon achter het bedrijf, om zo een persoonlijk en passend logo/huisstijl te ontwerpen.

Ontwerp en Opmaak

Naast een logo/huisstijl kun je bij Chantal Creations ook terecht voor het ontwerpen en opmaken van media-uitingen zoals o.a. een vistekaartje, poster, flyer, folder, brochure e.d. 

Dit kan natuurlijk in de huisstijl van je bedrijf, maar promotie materialen voor bijvoorbeeld evenementen horen daar ook bij.

Heb je iets nodig dat er niet tussen staat, vraag het dan gerust, dan kijken we wat er mogelijk is.

Drukwerk

Als de media-uiting helemaal naar wens is, wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk in het echt kunnen bewonderen.

Naast het ontwerp zorgt Chantal Creations ook dat het drukwerk voor je geregeld wordt. Zelf drukken is bij Chantal Creations niet mogelijk, maar een goed netwerk zorgt ervoor dat we het drukwerk met gerust hart kunnen uitbesteden. De prijs van het drukwerk wordt van te voren altijd besproken.

“To live a creative life, we must

lose our fear of being wrong.”

– Joseph Chilton Pearce

Mijn Werk

Een kleine greep uit de projecten van Chantal Creations

Let's Start Something new

Say Hello!

Ben jij net zo enthousiast geworden als ik en wil je graag een afspraak maken, of heb je gewoon een vraag, neem dan gerust contact met me op!

© Chantal Creations - Grafisch Vormgever | Privacy Statement